Bagaimana Saya Buat Duit Sehingga RM 3,873 Sebulan

Dengan Hanya Online selama 2-3 Jam Sehari!

 

 

Kumpulan pakar kami telah menghabiskan banyak masa berbincang dalam merekabentuk satu kaedah termudah untuk membolehkan anda semua bekerja dan menjana pendapatan tambahan dari keselesaan rumah anda.

Kebelakangan ini kami pasti ramai daripada anda telah pun terserempak dengan program-program "Menjana Pendapatan Daripada Rumah". Mungkin ada di antara anda telah pun memesan dan membeli produk-produk ini hanya untuk mendapati bahwa ianya hanyalah merupakan e-book seperti  "40 Cara Menjana Pendapatan" yang memerlukan kita menjualnya semula (kononnya kita diberi resell right untuk berbuat begitu).  Ini tidak termasuk penipuan saham internet yang menyebabkan ramai daripada kita kehilangan ribuan ringgit. Anda juga mesti sudah meluat dengan program-program yang memerlukan anda mencari downline, menjual ebook, promosi referer link, membuat spam di email dan forum. Semuanya hanya membuang masa!!


Tetapi laman web ini bukanlah program-program seperti itu. Jauh sekali daripada pelaburan internet. Anda tidak akan boleh menjadi kaya dalam masa semalaman serta boleh membeli rumah dan kereta mewah dalam masa sebulan. Tetapi anda boleh mendapat sehingga RM150 untuk satu atau dua jam masa yang anda luangkan setiap hari. Semuanya hasil usaha anda sendiri dan pastinya Halal. Anda juga tidak perlu mempunyai kemahiran komputer yang tinggi. Memadai anda mempunyai pengetahuan asas dalam internet. Kami telah dan akan terus membuktikan kepada rakyat Malaysia cara-cara bagaimana untuk mendapat bayaran bagi setiap pandangan  ataupun pendapat mereka. Program kami akan membantu dan menunjukkan pada anda bagaimana:


Mendapat sehingga RM60 sejam mengisi borang soal-selidik (survey) secara online

Mendapat sehingga RM90 sejam menjawab soal-selidik melalui telefon

Mendapat sehingga RM50  sejam dengan mengambil bahagian dalam 'focus group' secara online

Dibayar (bergantung kepada syarikat) untuk mencuba produk baru yang akan dihantar ke rumah anda


Bunyinya terlalu menarik bukan?... Biar kami terangkan dengan lebih lanjut bagaimana program ini berfungsi.


Kenapa ianya mungkin:


Di Malaysia sahaja, syarikat-syarikat pengeluar produk dan perkhidmatan membelanjakan hampir RM 5 bilion (5 ribu juta) setahun untuk kos pengiklanan bagi memperkenalkan produk dan perkhidmatan mereka kepada pengguna-pengguna seperti anda. Daripada jumlah tersebut, sebahagian besarnya diperuntukkan bagi tujuan 'Pembangunan dan Penyelidikan' (R&D). Syarikat-syarikat ini perlu memahami bagaimana pengguna membelanjakan wang mereka untuk produk dan perkhidmatan dan mengapa pengguna lebih cenderung memilih sesetengah produk dan perkhidmatan berbanding yang lain.

Mungkin sekarang anda terfikir pula, tidakkah RM20 agak banyak untuk syarikat-syarikat ini membayar anda bagi kerja 10-15 minit (mengisi borang soal-selidik). Biar saya tunjukkan pada anda satu senario kenapa ianya tidak.


Senario A: Sebuah syarikat dalam masa seminggu mengedarkan 100 borang soal-selidik untuk mendapatkan data maklum-balas berkenaan produk mereka. Mereka membayar RM20 bagi setiap borang soal-selidik yang lengkap diisi. RM20 x 100 = RM 2,000 untuk data tersebut.


Senario B: Syarikat yang sama mengupah sebuah firma rundingan profesional bagi mendapatkan data yang sama. Pada kebiasaanya khidmat firma rundingan profesional akan mengenakan caj sehingga RM10,000 bagi projek tersebut.


Nampak jelas perbezaan perbelanjaan oleh syarikat tersebut bukan? Dengan menggunakan kaedah di "Senario A" syarikat tersebut boleh menjimatkan sehingga RM8,000

 


Apa Yang Membezakan Teknik Menjawab Survey Ini Dengan Teknik-Teknik Menjana Wang Yang Lain?

  • Tidak perlu sebarang kemahiran komputer, hanya perlu isi borang survey
  • Tiada stress... mudah sahaja
  • Tidak perlu halaman web atau blog
  • Tidak perlu email sesiapa atau menjadi affiliate untuk menjual barang
  • Tidak ada produk dan tidak perlu simpan apa-apa stok
  • Tiada modal dan tiada perbelanjaan untuk mengisi borang di rumah anda
  • Tiada sebarang risiko kewangan, percuma untuk mengisi borang survey
  • Tidak perlu memujuk sesiapa untuk menyertai apa-apa
  • Tidak perlu menjual buku atau menjadi affiliate untuk apa-apa
  • Tidak perlu mengiklan di mana-mana dan membelanja wang iklan
  • Tiada kuota dan lain-lain
  • Tidak perlu banyak masa, hanya sejam sehari sudah cukup!
  • Tidak perlu menjawab ke sesiapa

Contoh Online Surveys :

 

 

 

Contoh Focus Group Survey :

 

 


APA KATA MEREKA

"Saya telah mencuba macam-macam jenis program yang boleh buat duit,tapi semuanya tak berjaya.Antara sebabnya kebanyakkannya kena promosi link dan kena cari orang bawahan,susah la macam tu.Tapi selepas saya terlihat iklan kerja sambilan ni saya pun teringin la jugak nak cuba.Penerangan admin pun saya tengok macam tak susah mana pun program ni,bukan macam program-program yang lain.Setelah saya mendapat link yang admin bagi tu,saya telah menerima banyak la juga survey.Memang betul la admin semuanya senang-senang.Sejam je saya dah dapat RM36.Boleh la saya beli buku untuk study tiap-tiap bulan.Tq admin."

Nur Amalina Ismail,Pelajar IPTA.

Saya akui yang saya agak kurang yakin sebelum mendapatkan program ini. Tetapi saya gembira kerana membuat keputusan yang tepat dengan melanggannya. Baru sahaja dua hari mengambil bahagian dalam program ini, saya telah mendapat 'survey' lebih daripada yang mampu saya kendalikan. Kini saya telahpun mendapat bayaran bagi setiap 'survey' yang saya lengkapkan. Terima kasih admin."

Arfan Abdullah, Kajang.

"Saya kehilangan hampir RM10,000 dalam pelaburan internet baru-baru ini. Tetapi setelah menyertai program ini saya dapat mengumpul semula sedikit demi sedikit duit tersebut. Alhamdulillah akhirnya saya bertemu juga dengan program yang jujur. Kini saya telah jadikan mengisi borang soal-selidik sebagai sumber pendapatan tambahan saya. Dapatlah bayar ansuran kereta dan rumah dengan mudah setiap bulan"

Uztaz Dzulkifli Ghazali, Kota Bharu.

 


Bagaimana Program ini Berfungsi:


Langkah 1 - Untuk mula


Sebaik sahaja anda melanggan program ini anda akan diberi username dan password untuk ke ruangan database survey kami. Perkara pertama yang anda harus lakukan adalah untuk memilih syarikat-syarikat yang menawarkan pembayaran tertinggi kepada anda . Sebaik sahaja anda selesai mengisi profail dan maklumat berkenaan  diri anda seperti nama, umur, jantina, pekerjaan, no akaun bank anda akan melihat permintaan survey melimpah-limpah masuk. Soal-selidik ataupun survey ini merangkumi berbagai-bagai produk daripada makanan sehinggalah kenderaan. Mudah bukan? Anda dapat membuat RM20-RM30 untuk tugasan yang mengambil masa antara 10-15 minit.


Langkah 2 - Menguruskan masa


Program ini sangat fleksibel di mana anda sendiri boleh menetapkan masa bekerja anda dan dari mana anda ingin melakukan kerja tersebut. Anda tidak perlu terpaku di depan komputer (rumah ataupun Cyber cafe) selama 4-5 jam secara berterusan. Anda mungkin hanya ingin bekerja selama 1-2 jam dan kemudian berehat untuk makan, menonton TV, ataupun bermain dengan anak-anak anda. Apa-apa sahaja! Selepas selesai berehat anda boleh kembali menyambung tugas mengisi borang soal selidik dan membuat wang. Anda adalah bos... Jadi anda tetapkan sendiri masa anda!


Langkah 3 - Memaksimakan pendapatan anda


Jika anda bersifat positif dan serius dalam menyertai program ini, anda bakal mendapat pendapatan sama seperti pekerjaan profesional yang lain. Inilah revousi Internet di mana peluang-peluang baru yang tidak disangka-sangka akan menjelma.


Sebahagian syarikat yang bekerjasama dengan kami menawarkan soal-selidik melalui website kami, email ataupun telefon. Anda boleh melihat senarai syarikat dan jumlah wang yang ditawarkan bagi setiap soal-selidik setelah anda login. Jadi anda boleh memilih syarikat yang menawarkan pembayaran soal-selidik paling tinggi.


Kebanyakan syarikat juga akan membayar anda secara tunai yang akan dibank-in kan ke dalam akaun simpanan anda (Paypal, Maybank, CIMB, Public Bank, BSN, Bank Islam, RHB dan lain-lain) dan ada juga yang akan menghantar cek kepada anda melalui alamat yang anda bekalkan semasa mendaftar bersama kami.


3 Kaedah Pembayaran dan anda yang tentukan sendiri yang mana paling sesuai

1. Terus ke akaun bank anda

2. Cek - Boleh dicairkan pada mana-mana bank di seluruh Malaysia.

3. Akaun Paypal

 

Dan buat pengetahuan anda juga, buat masa ini lebih 400 syarikat telah berkerjasama dengan pengkalan data (database) program kami dan jumlah ini semakin bertambah setiap bulan. Dijangkakan menjelang akhir tahun lebih 1000 syarikat akan bersama-sama kami menjayakan program ini.

 


Berapakah kos program ini?

Biar saya beritahu sesuatu kepada anda yang saya rasakan agak ironik. Zaman sekarang ini gaji bagi seorang pekerja yang mempunyai ijazah adalah sekitar RM1,600 - RM3,000 sebulan. Tetapi kebanyakan syarikat sanggup membayar lebih bagi mendapatkan pandangan (survey) anda berbanding gaji pekerja berijazah mereka sendiri.


Jangan risau. Kami tidak akan mengenakan caj yang mahal bagi menyertai program ini. Walaupun kami rasa amat berpatutan untuk meletakkan harga ratusan ringgit bagi program ini atas dasar keyakinan tinggi kami terhadap pendapatan lumayan yang dapat dijana. Begitulah tingginya keyakinan kami terhadap program ini. Kami tahu ramai daripada anda di luar sana yang akan kekurangan antara RM300-RM400 setiap bulan.


Oleh itu kami telah  menetapkan harga yang amat berpatutan bagi anda yang ingin menyertai program ini. Harga yang rendah ini juga akan memberi faedah kepada program kami di mana mereka yang berpuas hati akan pasti menghebahkan laman web ini kepada orang lain.

Jadi ini adalah apa yang telah kami putuskan. Buat masa yang terhad, kami menawarkan "akses tanpa limit " kepada keseluruhan program kami dengan yuran pendaftaran hanya sebanyak

RM135

RM100

RM80

RM50

RM30 Terhad kepada 80 orang sahaja

update tinggal 11 kekosongan lagi

 

 

(pembayaran sekali seumur hidup). Selepas quota penuh, yuran pendaftaran akan dinaikkan kepada RM50 untuk 100 ahli seterusnya, bertindak sekarang!!

 


Tetapi tunggu dulu!!


Jika anda mendaftar dalam tempoh promosi kami, anda juga akan mendapat 9 bonus tambahan iaitu:

BONUS # 1

Anda akan mendapat software terbaru dari kami iaitu "ROBOFORM" yang akan meningkatkan kepantasan anda mengisi borang survey sebanyak 300%. Jadi sekiranya anda boleh mengisi borang survey 3 kali lebih pantas ini bermakna anda akan dapat membuat wang 3 kali lebih banyak!

BONUS # 2

Langganan seumur hidup newsletter survey2u dengan langganan ini kami akan sentiasa memaklumkan anda menerusi email , berkenaan tawaran soal-selidik paling menarik. Dengan ini anda akan sentiasa menjadi orang paling awal dan mendapat keutamaan untuk menjana pendapatan yang lebih lumayan berbanding ahli-ahli yang lain.

BONUS # 3

Dapatkan Ebook 40 RAHSIA BUAT WANG yang memberi panduan kepada anda untuk menjana wang dari rumah.Saya yakin anda pasti akan berjaya jika mengikut semua panduan di dalam Ebook ini.

BONUS # 4

Dapatkan juga Ebook TIP SUPER AFFILIATE CLICK BANK(BONGKAR 7 RAHSIA HEBAT PENDAPATAN 6 ANGKA MELALUI PEMASARAN AFFILIATE)

BONUS # 5

Anda juga akan diberi Ebook ini secara percuma PANDUAN BUAT DUIT ONLINE DENGAN PAY-TO-CLICK PROGRAM.

BONUS # 6

Dan 21 EBOOK tentang DUNIA PERNIAGAAN INTERNET serta strategi-strategi dan panduan yang boleh membimbing anda ke arah kejayaan.

BONUS # 7

Panduan pengiklanan mengunakan google adwords

BONUS # 8

Ebook Teknik-teknik menjana kekayaan dengan emas dibongkarkan, bagaimana anda boleh menguasai ilmu pelaburan emas dalam masa 3 hari yang mampu membina kekayaan untuk anda sehinggakan isteri, anak-anak malah cucu-cicit anda pun makan tak habis harta kekayaan tersebut!

BONANZA BONUS!!

**Ebook PANDUAN FOREX, panduan diberikan dari A-Z untuk anda bermula sebagai Forex Trader. Penerangan bermula dari asas forex, termasuk step-by-step cara membuka trading account, deposit modal dan mengeluarkan wang hasil forex anda masuk ke bank pilihan anda.

Forex sungguh hebat kuasanya (powerful) dalam menjana pendapatan yang sebelum ini tidak terfikir oleh kita.  Dagangan forex dibuka 24jam sehari tanpa henti dan jumlah dagangan pula melebihi USD$2.5 trillion setiap hari- suatu jumlah yang cukup besar untuk menjadikan semua orang kaya termasuk anda dan saya. Jika saya dan anda mengambil RM10,000 setiap hari pun, takkan luak.

 

**1200 lebih koleksi ebook PLR (boleh dijual semula). Koleksi ini merangkumi:


- E-Book 290 Bisnes
- E-book 950 Tutorial 
Sangat membantu anda untuk menggunakan peluang ini untuk sedut ilmu-ilmu perniagaan dari pelbagai niche.

 

Ingat-Syarikat-syarikat membelanjakan berbilion ringgit setiap tahun untuk cuba mencari dan mengenalpasti kemahuan pengguna. Soal-selidik(survey) adalah cara yang paling efektif dan efisien untuk mereka mendapatkannya.

Kerana itulah mereka amat memerlukan anda. Siapakah lagi yang mahir tentang kemahuan pengguna selain anda? Fikirkan sahaja tentang semua produk dan servis yang telah anda gunakan sepanjang tahun. Tidakkah anda layak dibayar untuk pandangan anda bagi produk-produk tersebut. Kerana itulah anda dapat menjana sehingga RM90 sejam hanya untuk pendapat anda. Mudah dan senang.

 

Dan oleh kerana kami ingin anda berasa selesa dan selamat dengan pembayaran yuran penyertaan anda, kami berdiri teguh di belakang program kami dengan100% Jaminan wang anda akan dikembalikan

Kami amat yakin dengan program kami, dimana

sekiranya anda tidak mendapat sesen pun daripada program ini

dalam 30 hari pertama penyertaan anda, kami

akan pulangkan kembali kesemua yuran

penyertaan anda tanpa sebarang persoalan.

 


 

Jadi tunggu apa lagi? Mulakan tugasan pertama anda sekarang dan tambahkan pendapatan anda.

Dapatkan akses serta-merta sekarang!




 

(Admin Survey2u)

Waktu Operasi : 24/7

 

 

Amaran :  Berhati-hati dengan program palsu yang meniru dan menggunakan nama survey2u!

 

OLEH KERANA SAMBUTAN YANG SANGAT MENGGALAKKAN, KAMI MEMBUKA PENDAFTARAN BAGI PENGAMBILAN BATCH KEDUA PROGRAM INI. TEMPAT ADALAH TERHAD. PIHAK SURVEY-ONLINE AKAN MEMBUAT PENGUMUMAN DARI MASA KE SEMASA BERKENAAN KEKOSONGAN YANG MASIH TINGGAL